OFF-ROAD
LIVIN´

VERDI DET ER VERDT Å INVESTERE I

DEN MEST SPENNENDE INVESTERINGEN DU KAN GJØRE

Med Can-Am får du ikke bare et kjøretøy, du gjør også en investering. Hver enkelt kjøretøy er laget for å vare, og laget for å holde seg i verdi.

LAGET I CANADA. KJØRES OVER HELE VERDEN

Can-Am-kjøretøy kommer fra et land som er stolt av de tøffeste terrengene og forholdene, så de er laget for å håndtere enhver situasjon, akkurat som deg.

YTELSE VERDT Å INVESTERE I

Trenger du å få unna gjøremål og deretter komme deg ut i terrenget? Det fikser Can-Am. Med sine kraftige Rotax-motorer, utprøvd under barske forhold, og designede funksjoner, gir Can-Am deg mer enn du kan forestille deg.

EN SMART INVESTERING

Kvalitet er alltid etterspurt. En Can-Am holder seg lengre i verdi enn noe annet merke på markedet. Det er fordelen med å bygge kjøretøyene slik at de varer. De er aldri brukte, kun "opplevd".

UTGJØR EN FORSKJELL VED Å VÆRE SMART

Arbeid smartere, ikke hardere. Og med tilbehør laget for jobben, kan du forbedre enhver kjøretur, og enhver oppgave du står overfor. Det unike LiNQ festesystemet er klart når du er det.

PÅLITELIG OG KLAR NÅR DU ER DET

Tradisjonen med hardtarbeidende Can-Am ATV-er fortsetter med den beste så langt: en robust, kraftig, allsidig Outlander laget med overskudd av ytelse. Can-Am ATV-er har en lang og strålende tradisjon. Den siste kraftige og allsidige Outlander hever linjen enda høyere med overskudd av ytelse.

DET ENESTE VERKTØYET DU TRENGER

UANSETT OPPGAVENS STØRRELSE

Traxter blander arbeidshestens evner med ånden til våre glimrende off-road-kjøretøy: enestående prestasjoner, som er der for deg helt til du sier stopp.

KVALITETEN SOM FORTJENER EN INVESTERING

ET NETTVERK BYGD PÅ EKSPERTISE

VI BRYTER IKKE REGLENE, VI MESTRER DEM