Tillbaka

Att köpa en Can-Am Ryker eller Spyder: en guide till återförsäljare

Att besöka en återförsäljare kan kännas överväldigande för den som är ny inom powersport. Världen av bilar, motorcyklar och fritidsfordon är traditionellt ett manligt utrymme, så du kanske känner dig som en fisk på torra land när du vill titta eller köpa.

 

VI UTFORSKAR HUR DU MED TILLFÖRSIKT KAN KÖPA EN CAN-AM RYKER ELLER SPYDER.

 

TIPS 1: FÖRBEREDELSE

Innan ditt besök kan du göra upp en lista med frågor om de 3-hjuliga motorcyklar eller produkter som du är nyfiken på. En bra plats att börja är webbplatsen, där du kan bläddra bland olika modeller, tillgängliga färger, produktpriser, tillbehör med mera. Tveka inte att ställa frågor: kom ihåg att personalen finns där för att hjälpa till. Försök sammanfatta vad det är du letar efter under ditt besök, helt kort, med bara en mening eller två. Tittar du bara? Är du redo att köpa en 3-hjulig motorcykel? Hur ska fordonet passa in med din livsstil? Ska du använda den bara på helgerna eller varje dag? Med den här informationen kan personalen hjälpa dig på bästa sätt.

 

TIPS 2: VAR ÖPPEN MED VAD DU INTE VET

Även om du har gjort efterforskningar innan du besöker butiken är det helt okej att inte förstå alla aspekter av produktinformationen. Tveka aldrig att fråga om sådant du är osäker på. Att ställa många frågor behöver inte betyda att du är oerfaren, bara att du är nyfiken och entusiastisk! Ett av de bästa sätten att lära känna ett fordon är att få en detaljerad visning, så be någon av personalen att få en visuell produktgenomgång.

 

TIPS 3: TALA MED RÄTT PERSON

Ibland är den säljare som går igenom köpprocessen med dig en annan person än den som går igenom nödvändiga tillbehör eller förarutrustning. Fråga gärna någon som kan visa dig direkt till rätt person – på så sätt får du den mest relevanta och specialiserade servicen.

 

TIPS 4: ORIENTERA DIG I FÖRVÄG

Att gå in i en lokal med tillförsikt är lättare om du vet var saker och ting finns. Ta reda på vad som finns hos din lokala återförsäljare av 3-hjuliga motorcyklar innan du besöker visningslokalen. Ett klassiskt BRP-visningsrum är ett modernt öppet utrymme där du har plats att se dig omkring och utforska varje Can-Am Ryker eller Spyder. Där hittar du demofordon, en särskild avdelning för förarutrustning och en annan för tillbehör. Andra praktiska resurser du hittar här är:

 • Produktkataloger: De här katalogerna täcker alla Can-Am-produkter du kan köpa, från 3-hjuliga fordon till tillbehör, kläder och underhållsprodukter. Fråga gärna efter en av katalogerna med namn eftersom de ofta finns bakom disk.
 • Broschyrer: Det här är tidskriftsliknande resurser som presenterar Can-Am On-Road-produkter utifrån livsstilsaspekten. Bläddra igenom dem för att hitta artiklar och information om produktnyheter och se våra 3-hjuliga motorcyklar i aktion.
 • Skyltar och affischer: I återförsäljarbutiken hittar du visuella resurser som presenterar alla Can-Am onroad-fordon och färgalternativ för det aktuella modellåret.
 • Design lab: De flesta återförsäljare som säljer Can-Am Ryker-produkter har denna display i sina lokaler. Den inkluderar några Ryker-paneler, LinQ-tillbehör, alternativ för personanpassning och intressanta nyheter.

 

GÅ IN MED TILLFÖRSIKT

Nu när du vet hur du köper en Can-Am Ryker eller Spyder och förbereder dig för besöket hos din återförsäljare finns det bara en sak att göra: ta dig dit! Våra erfarna säljare hjälper dig mer än gärna.

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
 • Var kan jag köra min 3-hjuliga motorcykel?

  Var kan jag köra min 3-hjuliga motorcykel?  LÄS MER
 • Vilken typ av bränsle behöver mitt Can-Am-fordon?

  Vilken typ av bränsle behöver mitt Can-Am-fordon?  LÄS MER
 • HUR KÖR MAN SÄKERT MED EN PASSAGERARE PÅ ETT 3-HJULIGT FORDON?

  HUR KÖR MAN SÄKERT MED EN PASSAGERARE PÅ ETT 3-HJULIGT FORDON?  LÄS MER

Hittar du inte det du letar efter?

Om du fortfarande inte hittar det du söker, kontakta din lokala återförsäljare eller kontakta oss här!