Tillbaka

Var kan jag köra min 3-hjuliga motorcykel?

Can-Am Spyder och Can-Am Ryker är ”frihetsmaskiner” som generellt kan köras på allmän väg som är öppen för vägfordon. Vägbeläggningar varierar; här kan du se var du kan köra en 3-hjulig motorcykel.

 

 

Din 3-hjuliga motorcykel är byggd för flera typer av vägar

 

Belagd och hyvlad obelagd väg

Spyder och Ryker betraktas inte som terrängfordon eftersom markfrigången är låg. De vägar där du kan köra din 3-hjuliga motorcykel är belagda vägar (asfalt, betong) eller obelagd väg som har hyvlats med väghyvel.

 

Köra 3-hjuling på grusväg

Du kan köra en Can-Am Spyder långsamt och försiktigt på grusvägar, men det är bäst att begränsa denna typ av användning för att undvika skada på drev eller drivrem.

Ryker klarar grusvägar bättre eftersom den har ett direktdriv-system. Can-Am Ryker Rally Edition har en unik däckdesign som fungerar särskilt bra på¨grusväg. Modellen kan användas på hyvlad och jämn grusväg, till och med obelagd väg. Det är inte ett terrängfordon, men öppnar jämna obelagda och grusvägar för körning på avlägsna, mindre befolkade platser.

 

Motorväg och sidovägar

Många förare kör sina Spyder eller Ryker 3-hjuliga motorcyklar på 4-filig motorväg, men de flesta tycker bäst om att köra på mindre trafikerade 2-filiga landsvägar och mindre vägar.

Många förare kör sina Spyder eller Ryker 3-hjuliga motorcyklar på 4-filig motorväg, men de flesta tycker bäst om att köra på mindre trafikerade 2-filiga landsvägar och mindre vägar.

 

Äventyret väntar på en 3-hjulig motorcykel

Många av våra förare söker sig till natursköna mindre vägar. Slingrande vägar kan också vara roligare och mer spännande eftersom upplevelsen handlar mer om att åka och mindre om att köra. Det är det magiska ögonblicket när Can-Am Spyder och Can-Am Ryker blir din magiska frihetsmaskin för att utforska de många milen av öppna vägar.


Så sluta aldrig fråga ”Var kan jag köra min 3-hjuliga motorcykel” eftersom det finns oändliga möjligheter till nya äventyr varje dag.

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
 • VAR HITTAR JAG INSTRUKTIONSBOKEN?

  VAR HITTAR JAG INSTRUKTIONSBOKEN?  LÄS MER
 • Vilken typ av bränsle behöver mitt Can-Am-fordon?

  Vilken typ av bränsle behöver mitt Can-Am-fordon?  LÄS MER
 • ÅK ALDRIG HEMIFRÅN UTAN DESSA NÖDVÄNDIGA TILLBEHÖR FÖR 3‑HJULIG MOTORCYKEL

  ÅK ALDRIG HEMIFRÅN UTAN DESSA NÖDVÄNDIGA TILLBEHÖR FÖR 3‑HJULIG MOTORCYKEL  LÄS MER

Hittar du inte det du letar efter?

Om du fortfarande inte hittar det du söker, kontakta din lokala återförsäljare eller kontakta oss här!