Tillbaka

ÅK ALDRIG HEMIFRÅN UTAN DESSA NÖDVÄNDIGA TILLBEHÖR FÖR 3‑HJULIG MOTORCYKEL

 

Reserver för varje tur

Vatten och snacks

Om turen är så härlig att den blir längre än väntat behöver du det här i ditt överlevnadspaket för 3-hjulig motorcykel. Många förare upptäcker att de vill stanna ute längre än planerat, bara för att de har så roligt!

 

Nödkontanter

När man kör långt ute på landsbygden eller på platser dit färre människor reser kanske inte alla tankställen tar kreditkort. Så att ha kontanter är alltid en bra idé. Naturligtvis ska man alltid ta med sig körkortet!

 

Utrustning och tillbehör för 3-hjulig motorcykel

Regnkläder

Vädret är en enorm faktor i listan med utrustning som du behöver ta med dig. Man vet aldrig om det kommer att börja regna! Så packa alltid ner regnkläder i din 3-hjuliga motorcykel.

 

Vindruta

Detta nödvändiga tillbehör för 3-hjulig motorcykel är särskilt praktiskt på motorväg eftersom det blockerar vind och ger ökad komfort på turerna.

 

Ryker inlärningsnyckel

Detta är en livräddare om du tappar originalnyckeln medan du är på väg! Din återförsäljare kan också skaffa en ny nyckel till din Spyder.

 

Can-Am-tillbehör

BRP erbjuder en hel produktlinje fabriksdesignade och garantiskyddade tillbehör framtagna för att passa ditt nya fordon perfekt. Många tillbehör för din 3-hjuliga motorcykel kan du installera själv, medan vissa kräver installation av utbildade tekniker hos en auktoriserad Can-Am-återförsäljare. Varje tillbehör förbättrar upplevelsen och gör tiden du spenderar på din nya Spyder eller Ryker ännu bättre!

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
 • Var kan jag köra min 3-hjuliga motorcykel?

  Var kan jag köra min 3-hjuliga motorcykel?  LÄS MER
 • Att köpa en Can-Am Ryker eller Spyder: en guide till återförsäljare

  Att köpa en Can-Am Ryker eller Spyder: en guide till återförsäljare  LÄS MER
 • Hur man vinterförvarar en Can‑Am Ryker eller Spyder

  Hur man vinterförvarar en Can‑Am Ryker eller Spyder  LÄS MER

Hittar du inte det du letar efter?

Om du fortfarande inte hittar det du söker, kontakta din lokala återförsäljare eller kontakta oss här!