Vilken klädsel rekommenderas för att köra 3-hjulig motorcykel?

Vissa saker är nödvändiga för att välja rätt förarutrustning för 3-hjulig motorcykel. Om du undrar vad du ska ha på dig när du kör 3-hjulig motorcykel är den gyllene regeln: säkerheten först, stil i andra hand. Men de behöver aldrig krocka!

 

Vilken utrustning för att köra 3-hjulig motorcykel?

För total trygghet behöver du heltäckande skydd – särskilt för de mest utsatta kroppsdelarna.

 

Huvudet först

Förare och passagerare ska använda motorcykelhjälm och ögonskydd. Det är utan tvekan vad man ska ha på sig för att köra 3-hjulig motorcykel.

 

3-hjulig motorcykel – utrustning för händer och fötter

Handskar är också ett måste eftersom händerna är utsatta på styrstången. De kan träffas av insekter och stenar vid körning, och de behöver skydd mot väder och vind. De flesta förare lägger till kraftiga kängor som täcker vristen, vadderade byxor och en skyddsjacka.

 

Planera för körförhållandena

Du behöver också tänka på körförhållandena, så att du håller dig varm i kyla och torr i regn. Titta också på klädsel för 3-hjulig motorcykel med ventilation för varmare väder som låter luften flöda så att du håller dig sval och torr. Och om det börjar dugga när du kör behöver du regnjacka och regnbyxor.

 

Can-Am 3-hjulig motorcykelutrustning

Oavsett körförhållandena vet BRP vad som är lämplig utrustning för 3-hjulig motorcykelåkning. Vår kompletta förarutrustnings- och tillbehörslinje är framtagen av och för förare, och specialdesignade för Can-Am Spyder och Can-Am Ryker. Vi erbjuder också ett fullt utbud av coola stilar så vi har något för varje förare. Du kan sluta leta efter 3-hjulig motorcykelutrustning, allt finns här!

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
 • Vilken typ av bränsle behöver mitt Can-Am-fordon?

  Vilken typ av bränsle behöver mitt Can-Am-fordon?  LÄS MER
 • TOMS FÖRSTA ÅKTUR

  TOMS FÖRSTA ÅKTUR  LÄS MER
 • Att hitta en Can-Am Ryker eller Spyder körgrupp

  Att hitta en Can-Am Ryker eller Spyder körgrupp  LÄS MER

Hittar du inte det du letar efter?

Om du fortfarande inte hittar det du söker, kontakta din lokala återförsäljare eller kontakta oss här!