HALLITSE TALVISET OLOSUHTEET

Ota Can-Amistasi tänä talvena kaikki ilo irti ympärivuotisilla lisävarusteillamme. Viihdy ulkona, äläkä anna lumen ja pakkasen estää sinua.

TRAXTER

KOVAA TYÖTÄ HUIPPUMUKAVASTI

Can-Am Traxter on rakennettu kestämään, joten se tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin arkista pakerrusta. Löydä viralliset Can-Am-lisävarusteet omaan Off-Road-elämääsi. Työstä huviin ja kaikkeen siltä väliltä, meillä on juuri sinulle oikeat varusteet.

OUTLANDER

HALLITSE ULKOHOMMAT

Can-Am Outlander on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina, ja se soveltuu lähes kaikkiin tehtäviin ja maastoihin. Outlanderissa yhdistyvät alan johtava teho ja kaikkien mönkijöiden paras vetokapasiteetti. Siksi mikään este ei koskaan tule tiellesi.

MAVERICK TRAIL

PYSY LÄMPIMÄNÄ KOKO TALVI

Hyppää rattiin, ota kaveri kyytiin ja valitse määränpää. Can-Am Maverick Trailin lämmitetty ohjaamo pitää olosi mukavana auringonnoususta auringonlaskuun - ja läpi kaamoksen.

ASTETTA PAREMPAA

CAN-AMIN JA YHTEISTYÖKUMPPANEIDEN VALIKOIMASTA LÖYTYVÄT SOPIVAT VARUSTEET SEKÄ SINULLE ETTÄ AJONEUVOLLESI.

SATOJA MAHDOLLISUUKSIA

Saat ajoneuvosi kanssa täysin yhteensopivat lisävarusteet Can-Am-jälleenmyyjiltä. Tutustu hyöty-, talvi- ja maastokäyttöön tarkoitettuihin lisävarusteisiin, joiden valmistajina ovat muun muassa Baja Designs, S3 Power Sports, Yoshimura ja Dragonfire.

ETSI JÄLLEENMYYJÄ

CAN-AM-MALLISTO VOI OLLA LÄHELLÄ

Can-Am-jälleenmyyjäsi tai -huoltoliike voi olla lähempänä kuin luuletkaan.