HEVOSVOIMAT x AIVOKAPASITEETTI

Johtavaa teknologiaa, joka parantaa jokaista ajomatkaa.

ME EMME TYYDY KAKKOSSIJAAN

Katso, miten teknologiamme tekee ajokokemuksestasi entistäkin paremman ainutlaatuisen ABS-teknologiamme ja LinQ-pikakiinnitysjärjestelmän sekä erinomaisten 195 hv:n Rotax RR -moottorien ja uuden Smart-Shox™-jousituksen avulla.

SMART-SHOX

UUSI SEMIAKTIIVINEN JOUSITUS

Maverick teki täydellisen muutoksen, ja nyt se on muihin nähden vieläkin edistyneempi kaikkien aikojen nykyaikaisimman Can-Amiin rakennetun jousituksen ansiosta. Semiaktiivinen Smart-Shox-jousitus reagoi nopeasti kaikissa maastoissa. Siksi olemme edelläkävijöitä.

SMART-LOK

KUMOUKSELLINEN PITO JOKA MAASTOSSA.

Täysin lukittava ajon aikana säätyvä etutasauspyörästö ja sähköisesti ohjatut automaattiset ajotilat tai valmiit älykkäät kalibroinnit sopimaan ajoosi. ”Älykäs tila” kytkee lukituksen välittömästi oikealla kuormalla ja hetkellä.

ABS

TÄYDELLISTÄ HALLINTAA

Can-Am tuo ylpeänä markkinoille maailman ensimmäiset ABS-jarruilla (lukkiutumattomalla jarrujärjestelmällä) varustetut, erityisesti maastoajoon suunnitellut mönkijät. Ja koska jarrutus ei ole vain hidastamista tai pysähtymistä, mukana tulee myös parempi kaarreajo, joka mahdollistaa herkemmät reaktiot ajon aikana.

Jarru- ja luistonestojärjestelmä

LUOKKANSA PARAS KÄSITELTÄVYYS

Ainutlaatuinen, alan ainoa jarru- ja luistonestojärjestelmä mahdollistaa erinomaisen käsittelyn ja vakauden haastavimmissakin ajo-olosuhteissa!

MALLISTOMME

TUTUSTU CAN-AM-MAASTOAJONEUVOMALLISTOOMME