HEVOSVOIMAT X TEKNOLGIA

JOHTAVAA TEKNOLOGIAA, JOKA PARANTAA JOKAISTA AJOMATKAA.

EMME TYYDY KAKKOSSIJAAN

Tutustu, miten teknologiamme tekee ajokokemuksestasi entistäkin paremman. Ainutlaatuinen ABS-teknologia, lisävarusteiden LinQ-pikakiinnitysjärjestelmä sekä luotettavat ja suorituskykyiset Rotax -moottorit ovat vain muutamia esimerkkejä Can-Amin edelläkävijyydestä.

SMART-SHOX

SEMIAKTIIVINEN JOUSITUS

Maverick teki täydellisen muutoksen, ja nyt se on muihin nähden vieläkin edistyneempi kaikkien aikojen nykyaikaisimman Can-Amiin rakennetun jousituksen ansiosta. Semiaktiivinen Smart-Shox-jousitus reagoi nopeasti kaikissa maastoissa.

SMART-LOK

KUMOUKSELLINEN PITO JOKA MAASTOSSA.

Täysin lukittava ajon aikana säätyvä etutasauspyörästö ja sähköisesti ohjatut automaattiset ajotilat tai valmiit älykkäät kalibroinnit sopimaan ajoosi. ”Älykäs tila” kytkee lukituksen välittömästi oikealla kuormalla ja hetkellä.

VISCO-4LOK

MUKAVUUDESTA TINKIMÄTTÄ

Visco-4Lok† kytkee eturenkaat automaattisesti ja asteittain aidon 4x4-pidon saavuttamiseksi. Kytke toiminto päälle ja tunne pito.

 

Jarru- ja luistonestojärjestelmä

LUOKKANSA PARAS KÄSITELTÄVYYS

Ainutlaatuinen, alan ainoa jarru- ja luistonestojärjestelmä mahdollistaa erinomaisen käsittelyn ja vakauden haastavimmissakin ajo-olosuhteissa!

ABS

TÄYDELLISTÄ HALLINTAA

Can-Am tuo ylpeänä markkinoille maailman ensimmäiset ABS-jarruilla (lukkiutumattomalla jarrujärjestelmällä) varustetut, erityisesti maastoajoon suunnitellut mönkijät. Jarrutustehon lisäksi mukana tulee myös parempi kaarreajo, joka mahdollistaa vakaamman hallinnan ajon aikana.

MALLISTOMME

TUTUSTU CAN-AM-MAASTOAJONEUVOMALLISTOOMME