Bjørn Tverberg

Anleggssjef ved Gausta Skisenter

Bjørn og hans ansatte ved Gausta skisenter jobber året rundt for å sikre perfekt forhold til sine gjester. “Jeg tror ikke folk vet hvor mange timer vi er ute, for å få i gang bakkene.” Over tredve kilometer med løyper og to hundre og femti kanoner skal vedlikeholdes, og det innebærer lange dager, jobb i all slags vær og forhold.

Snø, sludd og kulde er utfordringer på daglig basis, og da er Traxter’en det ideelle verktøyet. “Traxter’en er et vanvittig hjelpemiddel når vi driver med vedlikehold”, forteller Bjørn. I de bratte bakkene er de stødige maskinene trygge for Bjørn og hans arbeidere. Til og med i bakker som gjør de fleste alpinister nervøse. Traxter’en sitter som støpt. Det store planet bak gjør at de kan ha med seg alt av verktøy de måtte trenge, og mulighetene for å sette ekstra lys på er uvurdelig under nattarbeid.

Bjørn og folka hans bruker Traxter’en til vedlikehold og transport både på sommeren og vinteren. De bruker hjul på sommertider, og legger enkelt over til belter når vintersesongen melder seg. Ekstra kjekk er Traxter’en i de kalde månedene. Når man skal flytte seg over store avstander og jobbe ut til sent på natt, sørger den lukkede kupeen og varmeapparat for at Bjørn og hans folk får både varmet kalde hender, og tint frosne deler. “Hvis du ser på hvor mange timer vi bruker de i året, så er vi avhengige av de. Vi hadde ikke klart å gjort det foruten.”

 

SE HANS HISTORIE

“Traxter’en er et vanvittig hjelpemiddel når vi driver med vedlikehold”

- Bjørn

CAN-AM TRAXTER

DET ENESTE VERKTØYET DU TRENGER

Traxter blander arbeidshestens evner med ånden til våre glimrende off-road-kjøretøy: enestående prestasjoner, som er der for deg helt til du sier stopp.

DEL DIN HISTORIE MED OSS

#CANAMOFFROADLIVIN

Vi vil høre fra deg. Hvordan har Can-Am forandre livet ditt, eller motivert deg til å gjøre mer og utfordre deg selv? Del reisen din med #CanAmOffRoadLivin - Kanskje tar vi kontakt med deg og deler historien din.