Espen

Videregående elev. Kirkenes.

Espen har hatt sin Maverick i over et år, og der han før var avhengig av foreldre eller venner for å komme seg mellom skole, jobb, fotball og sosialt, har han nå full frihet. For Espen er Maverick’en perfekt for både sommer og vinter, og den mestrer med letthet de hardføre forholdene Kirkenes kan by på. “Det kan bli helt ned i tredve-førti minus her i Kirkenes, og da gleder jeg til å ta tak i rattet, for det blir varmt.“ smiler Espen.

Med varm, tett førerkupé, og varme i ratt og sete er Espen klar for det meste. Kraften til Maverick’en gjør at den tar seg fram stort sett hvor som helst, og førergleden er stor. “Den går så å si overalt, og det er ypperlig for meg. Fin å kontrollere, og den er ikke så stor, du har god kontroll på hvor du ligger på veien. Jeg føler meg trygg i Maverick’en. Rammen er rundt deg, og beskytter deg om du skulle være uheldig.

Kroken bak gjør at Espen kan frakte både henger og snøscooter, og hans favoritt-verktøy på Maverick´en er være vinsjen. Der han også kan feste brøyteskjær. Det betyr to ting; Espen kan bruke den til å tjene ekstra penger, og alle i nabolaget er glad i maskinen. Og når alt koker ned til alt, er det friheten og tryggheten som gjør Maverick’en til den perfekte maskinen for Espen.

SE HANS HISTORIE

"Jeg føler meg trygg i Maverick’en. Rammen er rundt deg, og beskytter deg om du skulle være uheldig."

- Espen

CAN-AM MAVERICK TRAIL

STØRRELSEN BETYR NOE

Vær komfortabel og kjør de siste kilometerne. Vår smaleste SSV med 127 cm bredde - med Can-Am i hver eneste cm. Bygd for å yte på lange turer og nye veier, med pålitelige og spennende egenskaper.

DEL DIN HISTORIE MED OSS

#CANAMOFFROADLIVIN

Vi vil høre fra deg. Hvordan har Can-Am forandre livet ditt, eller motivert deg til å gjøre mer og utfordre deg selv? Del reisen din med #CanAmOffRoadLivin - Kanskje tar vi kontakt med deg og deler historien din.