Jukka Hildén

En legendarisk våghals

Jukka Hildèn er en legendarisk våghals og en underholdningsindustri som har vært fantastisk og insperert publikum over hele verden i over to tiår- Et grunnleggende medlem av Dudesons stunttropp, Jukka og hans tre beste kompiser skapte en hel sjanger med innhold da de begynte å filme sine dødsdefektene stunts midt på 90-tallet. Med over 20 års erfaring med internasjonale TV-serier og litt vilt i hjertet, erJukka den perfekte ambassadøren for Can-Am.

Til tross for alle presentasjonene i underholdningsbransjen, elsker Jukka mest av alt å være far til sine 4 små apekatter, en gutt og 3 små jenter. han lever i øyeblikekt mens han oppdrar barna sine til å være eventyrlystne og godhjertede små rampunger. De siste årene har Jukka fokusert på overlevelse, eventyr og utforskelse. Siden har han vært innom sin lidenskap for natur og ferdigheter han lærte i de finske spesialstyrkene som ung mann i sitt land.

Jukka mener at det ikke er noe bedre enn å teste grensene for å lære noe nytt om seg selv. Can-Am tjener perfekt Jukkas behov for eventyr og får han til spennende steder. Det kan være en campingtur med sønnen til villmarken, jakt på nordlys med vennen sine i Arktis eller bare et godt gammelt adrenalinkick som sprenger full gass oppover en sandbakke i Dudesons-stil.

Det er ingenting bedre enn å teste grensene for å lære noe nytt om deg selv.

- Jukka Hildén

DEL DIN HISTORIE MED OSS

#CANAMOFFROADLIVIN

Vi vil høre fra deg. Hvordan har Can-Am forandre livet ditt, eller motivert deg til å gjøre mer og utfordre deg selv? Del reisen din med #CanAmOffRoadLivin - Kanskje tar vi kontakt med deg og deler historien din.

FØLG JUKKA PÅ SOSIALE MEDIER