Leif Einar “Lothepus” Lothe

TV-profil og entreprenør. Odda.

Lothepus er kjent for spreke stunts på skjermen, men i Maverick har han funnet maskinen som balanserer trygghet, morro og praktisk bruk perfekt! Som han selv sier: “Maverick’en for meg er en traktor som er dobbelt så rask, og dobbelt så morro å kjøre”.

Maverick’en går så å si overalt der Lothepus måtte ønske, og med hengerfeste og stor motor, er mulighetene mange. Han kjører Maverick’en opp i skogen med tømmerhenger under hogst sesongen og til hjortejakt har han til og med gått til innkjøp av egen mini-campingvogn! Mini-campingvognen går over stokk og stein, og sørger for både varme og et perfekt sted for bålkos. At datteren også bruker maskinen til å kjøre på skolen, i stedet for en moped, er en stor trygghet for pappa Lothepus. Det at Maverick’en også tåler en trøkk er prikken over i'en. “Det holder, og det er det eneste som holder.”. “Et kjekt leketøy, men også et veldig bra nyttekjøretøy.” konkluderer Lothepus.

SE HANS HISTORIE

“Maverick’en for meg er en traktor som er dobbelt så rask, og dobbelt så morro å kjøre”.

- Lothepus

CAN-AM MAVERICK TRAIL

STØRRELSEN BETYR NOE

Vær komfortabel og kjør de siste kilometerne. Vår smaleste SSV med 127 cm bredde - med Can-Am i hver eneste cm. Bygd for å yte på lange turer og nye veier, med pålitelige og spennende egenskaper.

DEL DIN HISTORIE MED OSS

#CANAMOFFROADLIVIN

Vi vil høre fra deg. Hvordan har Can-Am forandre livet ditt, eller motivert deg til å gjøre mer og utfordre deg selv? Del reisen din med #CanAmOffRoadLivin - Kanskje tar vi kontakt med deg og deler historien din.