Olav Wollebæk

Bonde og altmuligmann. Hemsedal

“Man blir lat av å eie en Traxter” - store ord fra en mann som sjeldent setter seg ned, nemlig bonde og altmuligmann Olav. “Du blir aldri ferdig som bonde, du vil kun bygge om, og gjøre ting lettere og enklere”. Olav kjøpte Traxter’en siden han var nysgjerrig, og forventningene er blitt overgått igjen og igjen. “Det er noe av det beste sommerkjøretøyet jeg har hatt” Han har nå halvert bruken av traktoren.

For Olav bruker Traxter’en til nesten alt. Planing, trekk av hestehenger, kjøring av ved til hyttene, flytting av sau også videre. At det er tipping på planet gjør også livet enkelt. “Jeg bruker den også mye til jakt, med børseholder bakpå, og rådyr og hjort er veldig enkel å ha bakpå planet. Den flyter også over myra, selv om man ikke skulle tro det. Så lenge det er litt gress der, går det bra.” Som saubonde gjerder også Olav mye. “Du har vinsjen i front, fantastisk å stramme opp med. Og Olav som beveger seg mye i ulendt terreng, setter også pris på sikkerheten en Traxter tilbyr, både i form av førerkupéen med veltebur, og stabilitet: “Du feiger ut før den velter.”

Traxter’en til Olav har også tre seter, som også gjør at han får med seg ekstra arbeidsfolk. Veldig nyttig for en maskin som heller ikke setter mye spor i naturen, mye mindre enn en bil. “Det er mye håndarbeid og bæring som bonde, men planet er genialt, for du får med deg alt du trenger, og det er også en veldig god landingsplass for drone”, som Olav bruker mer og mer i sitt virke. “Du sitter inne i førerkupéen, og har kontroll på dronen. Hvis det regner har du dører og vinduer.” Olav forteller også at han kun har hatt maskinen inne til standard service, og ellers ikke hatt noe feil med den. “Et fantastisk kjøretøy, jeg kan ikke beskrive det en gang, jeg er så fornøyd med den”

SE HANS HISTORIE

“Det er noe av det beste sommerkjøretøyet jeg har hatt”

- Olav

CAN-AM TRAXTER

DET ENESTE VERKTØYET DU TRENGER

Traxter blander arbeidshestens evner med ånden til våre glimrende off-road-kjøretøy: enestående prestasjoner, som er der for deg helt til du sier stopp.

DEL DIN HISTORIE MED OSS

#CANAMOFFROADLIVIN

Vi vil høre fra deg. Hvordan har Can-Am forandre livet ditt, eller motivert deg til å gjøre mer og utfordre deg selv? Del reisen din med #CanAmOffRoadLivin - Kanskje tar vi kontakt med deg og deler historien din.