BARE MIN
CAN-AM KAN

NÅR OFFROADING ER LIVET DITT, TRENGER DU EN MASKIN DU KAN STOLE PÅ.

KLAR TIL Å FÅ MER UNNAGJORT?

Enten det er jobb eller moro, vet vi at du står på. Det er derfor vi designer og tester hvert kjøretøy for å sikre at det holder tritt med deg – sesong etter sesong.

TA MED DEG KOMFORT OFFROAD

Allsidighet og komfort er bare et par av Can-Am Traxters egenskaper.

Du trenger ikke å ofre komfort for allsidighet eller omvendt. Can-Am Traxter tilbyr komfort som starter med førersetet, via en intuitiv cockpit med god sikt, hele veien til enkel tilgjengelighet. Legg til det flerbrukstilbehøret som Traxter er utstyrt med, og du har en komfortabel og allsidig offroad-partner.

KLASSELEDENDE DREIEMOMENT, STILLERE ROTAX-MOTORER

HD7, HD9 & HD10

Den nye Rotax HD7-motoren (52 hk / 55 Nm dreiemoment) er kongen av mellomvolumklassen! Innkjøringsperiode, tidlig vedlikehold og hyppige ventiljusteringer tilhører fortiden. Motordesignet leverer en forbedret kjøreopplevelse, med mindre støy og lavere vibrasjoner.

DREIEMOMENT PÅ KOMMANDO

Sett ethvert terreng på sin plass

Hver kjøretur byr på eksepsjonell manøvreringsevne, selv i det mest krevende terrenget. Ikke velg veien, lag din egen!

HØY LAST- OG SLEPEKAPASITET

Opptil 750 kg slepekapasitet

Utvalgte Outlander-modeller er fullt utstyrt for å flytte større last med letthet, og leveres med hengerfeste som standard og en imponerende slepekapasitet på 750 kg for å dekke alle jobber og reiser.

Få det gjort i dette

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Fra kr 179 900

  Fra kr 179 900

  Alt du trenger for å regjere utendørs. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori. Laget for å fungere i all slags terreng eller sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk.

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Fra kr 193 900

  Fra kr 193 900

  Bygget ekstra tøft for å ta deg langt utover hverdagen, er Traxter den mest kapable Can-Am Side-by-Side noensinne. På arbeidsplasser, jaktturer, i landbruket og hvor som helst du trenger det, blir jobben gjort slik den skal.

ONLY MY TRAXTER CAN

«Stor innhøsting? Kort tidsfrist? Null problem. Jeg vet at min Traxter har kraften og lasteplassen som trengs for jobben.»

ONLY MY OUTLANDER CAN

«Laster mer så jeg får gjort mer – og bli tidlig ferdig så jeg kan bruke tid sammen med ungene.»

BLI KJENT VÅR oppstilling

UTFORSK VÅR CAN-AM OFF-ROAD oppstilling