Wat moet ik weten over proefritten bij dealers?

Wat moet ik weten over proefritten bij dealers?

Ben je op zoek naar een nieuwe 3-wielige motorfiets, maar weet je niet zeker hoe je een proefrit kunt maken bij een dealer? Maak je geen zorgen! Can-Am-dealers bieden een unieke en enerverende proefritervaring die je vertrouwen en voldoening zal geven.

Bij Can-Am geloven we niet alleen dat de weg voor iedereen is; we geloven ook dat een proefrit een ervaring op zich hoort te zijn. Daarom bieden we proefritten aan op al onze3-wielige voertuigen. Bovendien zijn onze dealers opgeleid om je een zo goed mogelijke ervaring te bieden, zodat je daadwerkelijk de sensatie van de open lucht kunt voelen.            

 

 

Leer de modellen kennen

Makkelijker kan niet. Maak eerst een afspraak met je dichtstbijzijnde Can-Am-dealer. Je kunt direct contact met hen opnemen of hiervoor ons online formulier gebruiken. Door een afspraak te maken, krijg je de kans om met een dealer te werken die al onze modellen door en door kent. Zij zorgen voor de beste omstandigheden voor een veilige en geslaagde proefrit.

Wanneer je bij de dealer aankomt, toont de dealer je de modellen waarmee je een proefrit kunt maken en legt hij of zij uit hoe ieder voertuig werkt. Soms ontvang je ook een veiligheidsbriefing, zodat je weet wat je kunt verwachten. Afhankelijk van je ervaringsniveau biedt de dealer je mogelijk een kennismakingstraining aan om bekend te raken met het voertuig voordat je de weg op gaat.

 

 

 

De juiste uitrusting voor je proefrit

Draag een stevige broek voor je proefrit, zoals een spijkerbroek, en gesloten schoenen, bij voorkeur hoge schoenen die je enkels bedekken. Als je je eigen helm, handschoenen en motorjack hebt, neem deze dan mee. Maar maak je geen zorgen als je ze niet bij je hebt: de dealer heeft vast wel een aantal extra exemplaren.

Ben je klaar voor je proefrit? Geniet dan ten volle van de sensatie van het rijden en van het comfort van het zadel. Test de remmen, voel de veiligheid van de technologie van het voertuig en geniet van het soepele vermogen van de motor.

 

 

Feedback en volgende stappen

We durven te wedden dat je na je proefrit een brede glimlach op je gezicht hebt! De dealer zal je om feedback vragen en volgende stappen bespreken als je erover denkt om tot aankoop over te gaan.

Een proefrit bij een Can-Am-dealer is een ervaring die je niet wilt missen. Door een afspraak te maken en een deskundige dealer te raadplegen, kun je op een veilige manier ontdekken welk voertuig het beste bij je past. Dus waar wacht je nog op? Boek je proefrit vandaag nog en ervaar de sensatie van het berijden van een Can-Am-motorfiets!

 

 


ANTWOORDEN OP AL JE VRAGEN

Bekijk alle vragen
 • Hoe noem je een motorfiets met 3 wielen?

  Hoe noem je een motorfiets met 3 wielen?  MEER INFORMATIE
 • Wat zijn de verschillende categorieën van motoren op 3 wielen?

  Wat zijn de verschillende categorieën van motoren op 3 wielen?  MEER INFORMATIE
 • Motorfietsen met 3 wielen: wat zijn de voordelen?

  Motorfietsen met 3 wielen: wat zijn de voordelen?  MEER INFORMATIE
 • Welke 3-wielige motorfiets van Can-Am kiezen?

  Welke 3-wielige motorfiets van Can-Am kiezen?  MEER INFORMATIE