Welke 3-wielige motorfiets van Can-Am kiezen?

WAAROM KIEZEN VOOR EEN MOTORFIETS MET DRIE WIELEN?

 

EEN TOEGANKELIJKE, MAKKELIJK TE BESTUREN MOTOR

Met de modellen op 3 wielen geeft Can-Am voorrang aan toegankelijkheid: elk model is aangepast aan bestuurders die al minstens twee jaar houder zijn van een autorijbewijs B, onder bepaalde voorwaarden. De modellen Can-Am Spyder en Can-Am Ryker zijn speciaal ontworpen om snel vertrouwd mee te raken en onmiddellijk te genieten van rijplezier.

 

EEN STABIELE MOTOR IN ALLE OMSTANDIGHEDEN

Motoren met drie wielen zijn zeer stabiel dankzij hun twee wielen vooraan en één wiel achteraan en zijn daarmee zowel geschikt voor jonge bestuurders als ervaren rotten. Ze worden gekenmerkt door een Y-vormige opstelling die het perfecte compromis vormt tussen rijden in de open lucht en een uitstekende wegligging. Geen tweewieler, geen auto, maar bereid je voor op een unieke sensatie die alleen uit te leggen valt met een testrit!

 

EEN VEILIGE MOTOR VOOR ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN

Bij Can-Am nemen we je veiligheid ter harte. Al onze 3-wielers zijn uitgerust met een stabiliteitssysteem (VSS), tractiecontrolesysteem en antiblokkeersysteem (ABS), die gebouwd zijn op basis van autotechnologie. Je kunt er in alle vertrouwen mee rijden op alle soorten wegen, zelfs hobbelige. Zo heb je niets meer te vrezen van plassen, gladde wegmarkeringen op een nat wegdek of steenslag.

 

WELKE MOTORFIETS KIEZEN OP BASIS VAN WAT U NODIG HEBT?

 

Beste motor om mee te starten: CAN-AM RYKER 600

 

Deze 3-wielige motorfiets van Can-Am is ontworpen met toegankelijkheid in het achterhoofd en beschikt over een automatische versnellingsbak waardoor dit model zeer gemakkelijk te besturen is. Gas geven gebeurt gewoon door aan de gashendel te draaien. De voetrem, net zoals in een auto, roept al snel de gewoontes van autorijden op. Het stabiliteitssysteem (VSS) optimaliseert of corrigeert het gedrag van het voertuig, voor een rit in alle vertrouwen. Met de Can-Am Ryker kan de bestuurder zich uitsluitend op de weg concentreren en niet op de werking van het voertuig. Naast dit gebruiksgemak biedt de Can-Am Ryker 600 een vermogen-/gewichtverhouding die beginnende bestuurders een ongeëvenaarde rijervaring in de open lucht zal bieden, met een veilige motor waarmee ze de weg op kunnen.

 

 

Beste motor voor dagelijkse ritten: CAN-AM RYKER 600 OR 900 

De Can-Am Ryker is makkelijk te besturen en makkelijk aan te passen en maakt je dagelijkse ritten heen en terug echt kinderspel. Dankzij het uitgebreide assortiment accessoires kun je je voertuig op elk moment naar wens aanpassen. Met de topcase blijven je spullen veilig opgeborgen tijdens elke rit. In een handomdraai kun je van accessoires wisselen en het plezier van de weg delen door een passagierszadel toe te voegen. Met het UFit-systeem van de Can-Am Ryker kun je zelfs het stuur in alle veiligheid overdragen: in slechts enkele seconden stel je het stuur en de voetsteunen af op de juiste lengte! Naargelang van je behoeften stelt de versie 900 een Eco-modus en Sportmodus voor, om de prestaties te optimaliseren en optimaal gebruik te maken van de Rotax-motor.

 

Beste motor voor langere uitstappen: CAN-AM SPYDER F3

Bij weekenduitstappen of wanneer je enkele dagen onderweg bent, is comfort van groot belang. Dankzij het UFit-systeem wordt de 3-wielige Can-Am Spyder aangepast aan de lengte en gewenste rijpositie. Met een betere zithouding en grotere opbergcapaciteit is de F3 geschikt voor korte reizen, alleen of met z'n tweeën. Je gevoel van ontdekking wordt nog intenser door de krachtige ROTAX 1330 ACE-motor.

 

 

Beste motor voor ritten met twee personen: CAN-AM SPYDER RT

De Can-Am Spyder RT werd speciaal ontwikkeld voor lange ritten en is de perfecte 3-wielige motorfiets voor ritten met z'n tweeën. De RT beschikt over optimale bescherming tegen de wind, een ingebouwde ruggensteun voor de passagier, verwarmde handgrepen en zadel voor de koude wintermaanden. Je kunt alles meenemen wat je nodig hebt dankzij de ruime opbergcapaciteit, een van de grootste in deze categorie, met bagageruimte vooraan, achteraan en opzij.

Al uw vragen, beantwoord

Bekijk alle vragen
 • Hoe noem je een motorfiets met 3 wielen?

  Hoe noem je een motorfiets met 3 wielen?  MEER INFORMATIE
 • Wat zijn de verschillende categorieën van motoren op 3 wielen?

  Wat zijn de verschillende categorieën van motoren op 3 wielen?  MEER INFORMATIE
 • Motorfietsen met 3 wielen: wat zijn de voordelen?

  Motorfietsen met 3 wielen: wat zijn de voordelen?  MEER INFORMATIE