Tillbaka

Vilken Can-Am mc passar kvinnliga förare bäst?

VARFÖR PASSAR CAN-AM ON-ROAD MOTORCYKLAR FÖR NYBÖRJARE?

 

Än i dag domineras mc-världen av män – andelen kvinnor är bara 20 %. Det vill Can-Am ändra på, genom att ge alla möjlighet att ge sig ut på vägarna – med hjälp av support, utbildningar och ett mer inkluderande och ett mer inkluderande förhållningssätt.

Tack vare att trehjuliga fordon från Can-Am är så tillgängliga, är de lätta att köra av alla kvinnor, oavsett erfarenhet Antingen du är kort eller lång, nybörjare eller erfaren, har Can-Am On-Road en modell för att göra din mc-tur oförglömlig.

 

VILKEN MC SKA MAN VÄLJA UTIFRÅN SINA BEHOV?

FÖR KVINNLIGA NYBÖRJAR- ELLER NÄSTAN NYBÖRJARFÖRARE: CAN-AM RYKER

 

Den trehjuliga mc:n Ryker är testad av många kvinnor, och är den perfekta modellen för nya förare som vill ge sig ut på vägarna. Tack vare sina högpresterande system ger den dig en känsla av säkerhet: fordonets stabilitet, antislirsystem och låsningsfria bromsar.

 

FÖR ERFARNA KVINNLIGA FÖRARE: CAN-AM SPYDER F3

 

Erfarna kvinnliga mc-förare kommer att älska den trehjuliga mc:n Spyder F3. Ge dig ut på en upptäcktsfärd för en dag med dess halvautomatiska sexväxlade växellåda och de många tillbehören för förvaring som är moduluppbyggda och kan anpassas efter dina behov.

En mångsidig mc som anpassar sig perfekt efter din storlek, tack vare att styrets djup och fotstödens avstånd kan ställas in med hjälp av UFit – perfekt för den som är lite kortare. Även den låga körställningen bidrar till komforten.

För att, utan att kompromissa med säkerheten, kunna njuta av den friska luften har den, liksom modellen Can-Am Ryker, ett förstärkt stabiliseringssystem. Satsa på F3 Limited-versionen, med sina många extra förvaringsfack och sitt inbyggda infotainment-system, för vägturer på mc på flera dagar. Fordonet har ett bättre vindskydd – perfekt för långresor.

 

FÖR TJEJER SOM ÄR UTE EFTER DET STORA ÄVENTYRET – SJÄLVA ELLER MED SÄLLSKAP: CAN-AM SPYDER RT

 

Med mc:n Can-Am Spyder RT får dina upptäcktsfärder en touche av lyx. Tack vare sina eluppvärmda säten med skum med formminne och inbyggt länd- och ryggstöd ger den en unik upplevelse av komfort. Dessutom får du bra stöd för fötterna, tack vare de extra långa fotstöden. Ett mycket elegant fordon, med sitt sortiment av intensiva färger, och med många förvaringsfack med plats för allt du behöver för en resa på några dagar.

För att du inte ska köra vilse, har mc:n Can-Am Spyder RT en stor LCD-skärm som är kompatibel med massor av smartphone-appar. För att kunna glida fram på vägen till ljudet av din favoritspellista, kan den dessutom läsa av mediafiler. Och slutligen gör den inställbara vindrutan att du slipper oroa dig för vind och regn.

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
 • Liknar körning av en 3-hjulig Can-Am MC-körning?

  Liknar körning av en 3-hjulig Can-Am MC-körning?  LÄS MER
 • Vilken klädsel rekommenderas för att köra 3-hjulig motorcykel?

  Vilken klädsel rekommenderas för att köra 3-hjulig motorcykel?  LÄS MER
 • Att köpa en Can-Am Ryker eller Spyder: en guide till återförsäljare

  Att köpa en Can-Am Ryker eller Spyder: en guide till återförsäljare  LÄS MER
 • Vilken inkörningsperiod har min Can-Am Ryker?

  Vilken inkörningsperiod har min Can-Am Ryker?  LÄS MER