Anpassa din Can-Am efter tycke och smak

Många av oss gillar att bege oss ut på vägarna med stil. Men det behöver inte bara gälla ditt eget utseende, utan även hur din Can-Am Ryker eller Spyder ser ut. Och det är inte allt – du kan dessutom anpassa din Can-Am med mängder av olika egenskaper och funktioner. Vi ska nu se närmare på alla möjliga anpassningar.

Det är en befriande upplevelse att ge sig ut på vägarna med en Can-Am. Och den blir ännu bättre när du kan anpassar din Ryker eller Spyder så att den ser ut precis som du vill och dessutom har alla de egenskaper du vill. Vi har pratat ihop oss med vår produktspecialist för att visa dig några av alla olika sätt som du kan anpassa din Can-Am Ryker eller Spyder.

Ändra hur din Can-Am ser ut på enkla sätt

Det finns många sätt att ändra din Can-Am Rykers eller Spyders utseende. Vissa är diskreta och andra mer iögonfallande. Och det bästa är att du kan skapa mängder av olika kombinationer, hur enkelt som helst! Vi ska ta en titt.

Byt paneler/kåpor och stå ut från mängden

Den största delen av din Can-Am som du kan anpassa är fronten. Genom att byta kåporna kan du ge din Ryker eller Spyder ett helt nytt intryck och välja färger som matchar din personlighet och stil.

Det tar dessutom bara några minuter! Ta helt enkelt av pluggarna som håller panelerna på plats, dra av panelerna, sätt på nya och sätt tillbaka pluggarna. Lätt som en plätt!

Visa din personliga stil i detaljerna

Det finns många olika delar av din Ryker eller Spyder som du kan framhäva. Du kan till exempel lägga till färgklickar på handtagen, hjulen eller instrumenteringskåpan. Du väljer själv om du vill satsa på färgglatt eller monokromt – tänk bara på alla möjlighetar att kombinera olika färger!

Kombinera funktion och finess

När du är klar med utseendet är det dags att lägga till funktioner och egenskaper. Om du inte bryr dig så mycket om estetiken kan du börja här direkt och göra din Ryker eller Spyder till ditt perfekta redskap.

Skydd för mer krävande åkturer

Om du brukar köra på grusvägar kan du skydda din Can-Am genom att lägga till räckesskydd eller bukskydd. Om motorvägar är mer din grej kan det kanske intressera dig att byta ut din instrumentkåpa mot en hel vindruta, till exempel en Adventure justerbar vindruta, för bättre skydd mot väder och vind. Vad du än önskar har vi precis vad du behöver.

Passagerare eller paket, inga problem

Om du använder din Can-Am för att transportera last mellan olika platser kan du ta det lugnt. Det finns tillbehör för att hålla lasten på plats, och det gäller även extra passagerare. En toppbox räcker till exempel långt för att få med dig din last vart du än är på väg. Det finns också ett bekvämt passagerarsäte med fällbart ryggstöd som ger dig möjlighet att ta med en passagerare.

Vart du än beger dig kan du också använda tillbehör för att se till att din Can-Ams utseende väcker uppmärksamhet. Det fullständiga utbudet hittar du i sortimentet med Can-Am-delar och tillbehör.

Det här är bara några av våra favoritsaker – hitta dina!

Tillbehören och stilarna här är bara en droppe i havet – både Can-Am Ryker och Spyder går att anpassa på mängder av sätt. Om du vill hitta ett fordon som verkligen representerar dig som person och gör ett imponerande intryck kan du anpassa din egen Ryker eller Spyder på vår webbplats. När du hittar en som passar din stil och dina behov är det bara att köra! 

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
  • Välj en hjälm för ditt trehjuliga fordon som passar just dig

    Välj en hjälm för ditt trehjuliga fordon som passar just dig



    LÄS MER
  • Låt inte lasten stå i vägen för din upplevelse

    Låt inte lasten stå i vägen för din upplevelse



    LÄS MER
  • Vädret spelar ingen roll med rätt utrustning

    Vädret spelar ingen roll med rätt utrustning



    LÄS MER