Låt inte lasten stå i vägen för din upplevelse

Oavsett om du främst använder din Can-Am på fritiden eller i jobbet kan du ibland behöva göra ärenden med den. Och även om du bara använder den för nöjesturer händer det att du behöver lasta den mer än vanligt. Vår produktspecialist har några tips.

När du åker ensam eller med en kompis kan du ibland behöva ta med lite extra utrustning. Som vi tog upp i ett annat blogginlägg om förarutrustning kan packbar utrustning vara väldigt användbar, särskilt för längre åkturer.

Lyckligtvis har både Can-Am Ryker och Can-Am Spyder extra förvarings- och lastmöjligheter utöver standardalternativen. Vi har gått igenom några bra alternativ för en Ryker med vår produktspecialist så att du kan få en bättre bild av dina valmöjligheter på lastområdet.

Förvaring längst fram

En Can-Am Ryker i standardutförande är utrustad med ett främre förvaringsfack precis framför vindrutan. Det är en praktisk behållare med ett lock som öppnas med ett enkelt tryck. Det har gott om plats för oumbärliga tillhörigheter, och dessutom en USB-port för att ladda mobilen eller andra enheter som du har med på resan. Det finns också andra förvaringsmöjligheter fram på din Can-Am.

Ta med dig dina värdesaker i farten

Vår produktspecialist gillar verkligen tankväskan. Den fästs med magnet på din Ryker, och är därför lätt att lyfta av och sätta tillbaka. Den här väskan passar bra för att förvara plånbok, nycklar, mobilen eller andra mindre värdesaker som du enkelt vill kunna ta med dig. Väskans övre del har ett genomskinligt fönster där du till exempel kan lägga mobilen när du vill använda den för navigering.

Förvaring baktill med LinQ-systemet

Både Can-Am Ryker och Spyder är mångsidiga när det gäller fordonets bakre del. Både en passagerare eller extra last går lätt att hantera med det medföljande LinQ-systemet, som ger dig möjlighet att konfigurera din Can-Am på många sätt. Här är några lösningar som vår produktspecialist gillar att ha till hands.

LinQ toppbox OCH LinQ kylbox

Om du ska köra längre sträckor eller har något stort att transportera kan vi rekommendera LinQ toppbox. Den är betydligt större än tankväskan, så du kan transportera större föremål utan att det blir för trångt.

Om du transporterar något till en sammankomst eller picknick, som mat eller dryck, är LinQ kylbox riktigt bra att ha med. Vad du än väljer är det enkelt att byta mellan dem och du kan också byta ut dem mot någon annan typ av tillbehör.

SHAD hård sadelväska

Du kan också ta vara på din Rykers sidor för att transportera last. Vår produktspecialist gillar att ha med sig Shad hård sadelväska, för den är lagom stor för en hjälm. Eftersom den går att låsa passar den bra när du stannar för att ta en paus, för du slipper oroa dig för innehållet. Den är också tillräckligt robust för att skydda allt som ligger inuti mot väder och vind, och allt som kommer flygande på vägen.

Passagerarsäte för att ta med en vän

Om du ofta har med en kompis på turerna är ett passagerarsäte till din Ryker definitivt en god idé. Passagerarsätet med fällbart ryggstöd passar utmärkt för att en passagerare ska kunna åka bekvämt, vilket din vän säkert är tacksam för.

Vill du ha ännu mer? Anpassa ditt fordon

Om du upplever att något fortfarande saknas eller om du vill kolla in tillvalen för Can-Am Spyder, kan du se efter online. Du kan ta en titt på alla tillgängliga tillbehör i våra broschyrer, spana in sortimentet hos närmaste återförsäljare eller anpassa en egen Ryker eller Spyder på vår webbplats. Detta är enkla sätt att få en översikt över alla möjligheter att göra din Can-Am till en perfekt följeslagare på vägarna.

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
  • Anpassa din Can-Am efter tycke och smak

    Anpassa din Can-Am efter tycke och smak



    LÄS MER
  • Välj en hjälm för ditt trehjuliga fordon som passar just dig

    Välj en hjälm för ditt trehjuliga fordon som passar just dig



    LÄS MER
  • Vädret spelar ingen roll med rätt utrustning

    Vädret spelar ingen roll med rätt utrustning



    LÄS MER