Hur man väljer den bästa förarklädseln för kvinnor med Can-Am trehjulsfordon

HUR MAN VÄLJER DEN BÄSTA FÖRARKLÄDSELN FÖR KVINNOR MED CAN-AM TREHJULSFORDON

Säkerheten är det mest grundläggande att tänka på när man väljer utrustning, men vi vet att det också är viktigt hur man känner sig. Här utforskar vi några av de bästa alternativen i damkläder som låter dig vara säker på vägen – och dessutom se bra ut.

Välja en hjälm


Hjälmen kommer först! Moderiktiga huvudbonader kan verkligen knyta ihop en outfit att köra i. Ta en titt på vår fulla kollektion från Nolan – den har något för alla. Titta efter certifierade DOT- eller ECE-hjälmar godkända för väganvändning för att vara säker på att de har genomgått rigorös säkerhetsprovning.

Vilka egenskaper en jacka bör ha


När du letar efter en damjacka för trehjulig motorcykelkörning, titta efter tre saker: säkerhetscertifiering för användning på väg, bekväm passform och en stil som passar dig.

Vi börjar med certifieringen. För att din klädsel ska vara fullständigt testad för nötning och stötar, leta efter plagg som har CE-certifieringsnivå A. Med denna certifiering har plaggen genomgått rigorös provning för att uppfylla standardens säkerhetskrav. Alla våra Can-Am-plagg är CE- och UKCA-certifierade, så du kan känna dig helt trygg oavsett vilka plagg du väljer.

CE nivå A-jackor är utrustade med vadderingar och alla jackor har borttagbara armbågs- och axelskydd med SAS-teknologi. Teknologin innebär att jackorna hårdnar vid en stöt, men att de också är flexibla nog att forma sig efter kroppen. Du märker dem inte ens när du drar på dig jackan!

Hitta en jacka i din stil


Medan alla företag i mc-klädbranschen skapar kläder för kvinnor, har Can-Am-teamet i år lagt fokus på design och passform som sätter kvinnorna främst. Vi har lagt in mycket stretch och justerbara element för att se till att kvinnor av alla storlekar kan köra bekvämt.

Låt oss ta en titt på vilka olika stilar du kan välja!
För en ledig look är vår lätta Lipa-jacka en nyare version av en funktionsjacka i denim. Den har en box-passform i stretchmaterial som ser väldigt snygg ut i lager ovanpå en luvjacka. Dessutom har den här jackan ett anpassningsbart kit och delar så att du kan göra den till din egen.

Om du letar efter en lite tyngre jacka är läder ett bra val. Vick är en modern variant av en klassisk mc-läderjacka. Snabbtips: titta alltid efter smidigt, vattentätt läder med ett membran som håller dig torr och bekväm.

Gillar du en mer klassisk mc-stil? Kollektionen lutar också mot den traditionella mc-estetiken. Tuli nätjacka har en del softshell-liknande stretchmaterial som ligger tätt mot kroppen och följer dina rörelser. Annick hybridläderjacka har fyrvägs stretchpaneler och regleringar på baksidan nedtill som formar sig efter kroppen när du kör.

Vilka egenskaper mc-byxor bör ha


Nu är det dags att komplettera med den andra halvan av din look. Alla våra dambyxor för trehjulig motorcykel är CE-certifierade – och ser ut som vanliga byxor! Välj byxor med fickor för skyddande vaddering och ett nötningsbeständigt kevlarfoder som skyddar benen.

Det bästa med alla dessa stilar? De finns i större storlekar upp till 2X, precis som våra Tuli-, Annick- och Lipa-jackor.

Köra i regnet

Om du vill utrusta dig för att köra i regn har vi två nivåer av regnjackor för olika typer av väder.

Först har vi nödregnutrustningen som klarar dig igenom eventuella oväntade förändringar i väderleken. För något lite mer robust föreslår vi det packbara regnkitet som är tillverkat i vattentätt stretchmaterial.

Skydda händerna


Vad återstår efter allt detta? En av de allra viktigaste accessoarerna: handskarna! De håller händerna varma och skyddar mot de tuffaste väderförhållandena, såsom vind, regn och snö. Från läder till nät och allt däremellan har vi massor av CE-certifierade och testade handskar som håller dig varm och skyddad med stil. Se till att prova handskarna innan du kör och leta efter modeller med justerbara element och stretchmaterial för maximal komfort.

Det var vår introduktion till mc-kläder för kvinnor! Med så många olika val på marknaden är vi säkra på att du kommer att hitta en jacka, byxor och tillbehör som passar din personliga stil perfekt. För ännu mer Can-Am-kläder kan du ta en titt på vår kollektion av sportplagg, som även finns i större storlekar! Vi ses därute på väg till din nya lekplats.

*VARNING: Använd inte telefonen medan du kör. Parkera alltid fordonet på en säker plats innan du stoppar telefonen i fickan.

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
  • Vilken inkörningsperiod har min Can-Am Ryker?

    Vilken inkörningsperiod har min Can-Am Ryker?



    LÄS MER
  • TOMS FÖRSTA ÅKTUR

    TOMS FÖRSTA ÅKTUR



    LÄS MER
  • Hur man väljer den bästa förarklädseln för män för Can-Am trehjulsfordon

    Hur man väljer den bästa förarklädseln för män för Can-Am trehjulsfordon



    LÄS MER
  • Liknar körning av en 3-hjulig Can-Am MC-körning?

    Liknar körning av en 3-hjulig Can-Am MC-körning?



    LÄS MER

Hittar du inte det du letar efter?

Om du fortfarande inte hittar det du söker, kontakta din lokala återförsäljare eller kontakta oss här!