Hur man väljer den bästa förarklädseln för män för Can-Am trehjulsfordon

HUR MAN VÄLJER DEN BÄSTA FÖRARKLÄDSELN FÖR MÄN FÖR CAN-AM TREHJULSFORDON

När det är dags att skaffa förarklädsel kommer säkerheten först – men du behöver inte offra stilen för det! Idag utforskar vi några av de bästa klädalternativen som håller dig säker på vägen och dessutom ser bra ut.
Hela Can-Am:s kollektion av herrkläder ger beprövat skydd med dubbel CE- och UKCA-certifiering. Det betyder att alla plagg har genomgått rigorös nötnings- och stötprovning, så att du vet att kläderna har klarat kraven. I år har vi lanserat några produkter som kombinerar modern stil med säkerhetsfunktioner som är ledande i branschen. Redo att sätta igång?

Vilka egenskaper en hjälm bör ha


Vi gillar att alltid börja med hjälmen – och visst kan den lyfta din outfit! I vårt fullständiga utbud finns något för alla och för varje stil. Utöver att se bra ut måste de vara certifierade för väganvändning, så leta efter DOT- eller ECE-märkningen på hjälmens baksida.

Du avgör bäst själv vilken typ som känns bekvämast. Vi rekommenderar modulär- eller helhjälmar eftersom de ger mer skydd än öppna hjälmar och jethjälmar.

Att välja rätt jacka


Nu när huvudet är skyddat kan vi tala om herrjackor för trehjulsmotorcykel. Oavsett om du väljer en modernare stil eller föredrar klassisk mc-utstyrsel, se till att plaggen har skydds- och nötningsbeständiga egenskaper.

Vad gäller mer moderna silhuetter är funktionsjackan populär. Veda är i denna kategori och passar perfekt för sommaren: den är lätt och tillverkad i superstretchmaterial. Den har också en kardborremsa så att du kan lägga till olika delar. Om du lägger till en luvjacka så kan ingen ens se att du har mc-jackan på dig!

Rone-jackan är perfekt för lediga, natursköna åkturer. Det lätta fodret gör den till ett bra val när temperaturen börjar dala – ner till cirka 5 °C – eller blåsiga dagar när det behövs lite extra värme. Det coolaste med Rone-jackan är en ficka du kan använda för att filma dina äventyr: fäll upp den, sätt in telefonen och kör med timelapse-läget på för att filma hela turen*.

Härnäst en Cuna bomberjacka. Den är enkel, bekväm, modern och ett perfekt yttre lager för stadskörning. Vi gillar de kontrasterande ärmarna och quiltade detaljerna.

Om du lutar mer åt den klassiska mc-stilen finns också jackor med traditionella silhuetter.

Kollektionen inkluderar Brode, en vattentät caféjacka i läder. Det är en absolut klassiker, med avancerade tekniska funktioner designade för maximalt skydd. När du tittar efter en läderjacka, kontrollera alltid att den har ventilation för komfort i olika temperaturer.

För varmare dagar kan du behöva en nätjacka som Sythe: den främjar luftflödet bättre än något annat material och håller dig sval!

Köra i regnet


En regnig dag – eller oväntade skurar – ska inte hindra dig från att njuta av en åktur. Det är därför vi har 3 olika bärbara regnjackor i herrmodell.

Nödregnutrustningen är perfekt för plötsliga väderförändringar, medan det packbara regnkitets vattentäta stretchmaterial är lite mer robust. För att visa dig från din bästa sida när du kör genom regnet är den packbara Seil-jackan verkligt stilren.

Byxor och handskar


För att komplettera looken är allt du behöver skyddande herrbyxor för trehjulsmotorcykel. Vi har designat våra CE-certifierade byxor så att de ser ut precis som ett par vanliga jeans, så du kan vara dig själv varje gång du hoppar upp på fordonet.

Lika viktigt är det att skydda händerna från väder och vind, så ett par ordentliga handskar är ett måste. Oavsett om du gillar klassiskt läder eller mer moderna nätvarianter finns det massor av CE-certifierade och testade handskar som kan lyfta din look.

Det var allt för denna gång om Can-Am körklädsel för herrar. Med så många olika val på marknaden är vi säkra på att du kan hitta en jacka, byxor och tillbehör som passar din personliga stil perfekt!

*VARNING: Använd inte telefonen medan du kör. Parkera alltid fordonet på en säker plats innan du installerar telefonen i fickan.

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
  • Vilken inkörningsperiod har min Can-Am Ryker?

    Vilken inkörningsperiod har min Can-Am Ryker?



    LÄS MER
  • TOMS FÖRSTA ÅKTUR

    TOMS FÖRSTA ÅKTUR



    LÄS MER
  • Hur man väljer den bästa förarklädseln för kvinnor med Can-Am trehjulsfordon

    Hur man väljer den bästa förarklädseln för kvinnor med Can-Am trehjulsfordon



    LÄS MER
  • Liknar körning av en 3-hjulig Can-Am MC-körning?

    Liknar körning av en 3-hjulig Can-Am MC-körning?



    LÄS MER

Hittar du inte det du letar efter?

Om du fortfarande inte hittar det du söker, kontakta din lokala återförsäljare eller kontakta oss här!