Vilken trehjulig Can-Am mc ska jag välja?

VARFÖR VÄLJA EN TREHJULIG MC?

 

EN TILLGÄNGLIG MC SOM ÄR LÄTT ATT KÖRA

Can-Am prioriterar tillgänglighet i sitt modellprogram av trehjuliga fordon. Varje modell är anpassad för den som har B-körkort sedan minst två år, under vissa villkor. Can-Am-modellerna Spyder och Can-Am Ryker har tagits fram särskilt för att snabbt kunna manövreras och för omedelbar körglädje.

 

EN MC SOM ÄR STADIG I ALLA LÄGEN

Tack vare trehjuliga motorcyklars två hjul framtill och enda hjul baktill är de mycket stabila och anpassar sig till både unga och mer erfarna förare. De kännetecknas av att vara uppbyggda med Y-form, vilket ger en perfekt avvägning mellan körning i friska luften och väghållning. Det är varken en tvåhjuling eller en bil – räkna med en unik upplevelse som bara en provkörning kan bekräfta!

 

EN SÄKER MC FÖR ATT VARA BEREDD PÅ DET OFÖRUTSEDDA

Hos Can-Am står din säkerhet i högsta grad i centrum. Alla våra trehjulingar är utrustade med stabilitetssystem (VSS), antispinn och låsningsfria bromsar (ABS) som hämtats från bilteknologin. De gör att du tryggt kan köra på alla typer av vägar, även de med skador. Du behöver inte oroa dig för vattenpölar, vita streck som blivit hala pga. regn eller grus på asfalten.

 

VILKEN MC SKA MAN VÄLJA FÖR ATT MÖTA SINA BEHOV?

 

DEN BÄSTA MC:N FÖR NYBÖRJARE: CAN-AM RYKER 600

Den trehjuliga mc:n Can-Am Ryker har tagits fram för att vara så tillgänglig som möjligt, med automatlåda för oerhört smidig körning. Accelerera gör du genom att helt enkelt vrida gashandtaget. Fotbroms som på en bil gör att du jättesnabbt hittar samma rutiner som vid bilkörning. Och stabilitetssystemet (VSS) optimerar eller korrigerar fordonets beteende, för att du ska kunna köra helt tryggt. Med Can-Am Ryker kan föraren helt koncentrera sig på vägen och inte på hur fordonet fungerar. Utöver att vara så lättkörd, ger Can-Am Ryker 600 ett förhållande mellan vikt och effekt för den som är nybörjare med att köra i friska luften. Förare som är ute efter en säker mc för att ge sig ut på vägarna kommer att älska den.

 

 

DEN BÄSTA MC:N FÖR VARDAGSRESORNA: CAN-AM RYKER 600 ELLER 900

Motorcykeln Can-Am Ryker är lättkörd och lätt att specialanpassa – den gör dina vardagstransporter till rena barnleken. Tack vare tillbehörssortimentet kan du anpassa fordonet efter vad du för tillfället behöver. Med en top case baktill håller den allt du behöver under dagen säkert på plats under hela resan. Byt tillbehör på ett ögonblick och dela körningens njutning genom att sätta på ett passagerarsäte. Can-Am Rykers UFit-system gör att du när som helst kan lämna över styret till någon annan – några sekunder är allt som behövs för att ställa in styre och fotstöd efter rätt storlek! För att optimera prestanda och få ut mesta möjliga ur Rotax-motorn, har 900-versionen ett Eko- och ett Sportläge, beroende på vad du behöver.

 

DEN BÄSTA MC:N FÖR LÅNGA UTFLYKTER: CAN-AM SPYDER F3

För en upptäcktsfärd på veckoslutet eller för några dagar ute på vägarna, är komforten avgörande. Tack vare UFit-systemet anpassas den trehjuliga mc:n Can-Am Spyder F3 till din storlek och den körställning du föredrar. Med sitt allt mer generösa säte och sin större förvaringskapacitet täcker F3-sortimentet in allt du vill göra i form av kortare resor – själv eller med sällskap. Den kraftfulla Rotax 1330 ACE-motorn gör din upptäckarglädje mångfalt större.

 

 

DEN BÄSTA MC:N ATT ÅKA TVÅ PÅ: CAN-AM SPYDER RT

Can-Am Spyder RT är utvecklad särskilt för långresor och perfekt att åka två på. RT-sortimentet är optimalt vindskyddat, med inbyggt ryggstöd för passageraren och eluppvärmda handtag och säte för vinterkörning. Tack vare en förvaringskapacitet som är bland de högsta i kategorin, med boxar fram- och baktill och på sidorna, kan du få med dig allt du behöver.

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
  • Vad kallar man en trehjulig mc?

    Vad kallar man en trehjulig mc?



    LÄS MER
  • Vilka olika kategorier finns det av trehjuliga mc?

    Vilka olika kategorier finns det av trehjuliga mc?



    LÄS MER
  • Varför välja en mc med tre hjul?

    Varför välja en mc med tre hjul?



    LÄS MER