MAANVILJELIJÄN
KISAUNELMA

PELLOILTA RADOILLE


Joacim on neljännen sukupolven viljelijä Hjälsta Tuna -tilalla, joka sijaitsee Keski-Ruotsissa.

Maatilan töitä varten Joacim ajaa Can-Am Traxterilla, jolla hän voi kuljettaa tarvitsemansa tavarat ja liikkua nopeasti paikasta toiseen. Tämä palvelee myös Joacimin toista intohimoa, joka on rakkaus nelipyöräisiin ajoneuvoihin. Ne hän löysi jo nuoruudessaan. Tästä syystä Joacim on ottanut vastaan haasteen osallistua SxS Nordic -kilpailuun Ruotsissa ja ajaa yhdellä ketterimmistä ja tehokkaimmista ajoneuvoista - Can-Am Maverickillä.

SXS NORDICISTA


SxS Nordic on ruotsalaisen kilpa-ajajan Mattias Ekströmin järjestämä Can-Am-ajoneuvoilla ajettava off-road-seikkailukilpailusarja. SxS Nordic on rallicrossin ja motocrossin yhdistelmä, jossa on maasto-osuus metsässä. Jokaisella kilpailijalla on kartanlukijana toimiva apukuljettaja, joka opastaa kilpailijaa radalla ja auttaa saavuttamaan voiton.

Sitä tunnetta, kun seisoin lähtöviivalla, en unohda koskaan.

 

TEE KAIKKI SSV:LLÄ

 • Traxter
  2024

  Traxter

  Alkaen 16 690 €

  Alkaen 16 690 €

  Rakennettu kovaan työhön joten se tarjoaa sinulle paljon enemmän kuin arkista pakerrusta. Traxter on kaikkien aikojen kyvykkäin Can-Am-rinnakkainistutttava ajoneuvo. Työmailla, metsästysretkillä, maatiloilla ja kaikkialla, missä tarvitset sitä: Traxter hoitaa hommat varmasti.

Tutustu alkuperäiseen sarjaamme

Inspiroivia tosielämän off-road-tarinoita lähettiläiltämme ja yhteisön jäseniltämme.