Vilka underhållsprodukter passar bäst för Can‑Am Ryker eller Spyder

Den dag du köper din Can-Am Ryker eller Spyder är början på ett otroligt äventyr. Och om du vill fortsätta att njuta av de öppna vägarna i åratal framåt behöver du veta hur du underhåller den 3-hjuliga motorcykeln. Med de rätta rengöringsprodukterna som verktyg är det faktiskt väldigt enkelt att hålla ditt Can-Am-fordon i optimalt skick. Vi går igenom några viktiga underhållsprodukter för Can-Am Ryker och Spyder som är utformade för att maximera ditt vägfordons livslängd.

 

HÅLLA DET 3-HJULIGA FORDONET RENT

Alla förare vet att krossade insekter sitter som klistrade på snart sagt alla ytor. Om du vill hålla ditt 3-hjuliga fordon snyggt och fläckfritt kan ett specialrengöringsmedel göra rengöringsprocessen enklare. Spreja och skölj så är det klart – inget skrubbande behövs. Som extra bonus tar denna sprej också bort tjära, utan risk att skada fordonets lack, plast, krom, strålkastare eller vindruta. På tal om smuts som sitter fast inser man aldrig hur smutsig en väg kan vara innan man tittar närmare efter en körtur. "Road Grime Wash" är en lösning som man sprejar på och sköljer av, och som löser upp fett, olja, bromsdamm och intorkad smuts på nolltid. Den är specifikt framtagen för väggående powersportfordon och klarar av alla irriterande vrår och skrymslen som normalt missas vid hink- och svamptvätt. Och precis som med insektsrengöraren krävs inget skrubbande. Om du behöver generell rengöring snarare än att tackla envis smuts behöver du en högeffektiv skumtvättrengöring. Smutsen ger upp inför den här underhållsproduktens rika, kraftiga skum. Bara att applicera, skölja och beundra det glänsande resultatet.

 

TIPS FÖR ATT FÖREBYGGA OCH SKYDDA

Nu när utsidan på din Can-Am Ryker eller Spyder är skinande ren är det dags att ta en titt under huven. Om du vill hålla motorn på din 3-hjuliga motorcykel i lika gott skick är det lättast att göra det med ett XPS-kit för oljebyte. Förpackningen innehåller allt du behöver för att utföra oljebytet själv, inklusive XPS-olja, ett oljefilter, o-ringar och tätningsbricka. Även om du inte ska vinterförvara ditt fordon ännu är det viktigt att ge det ett bra skydd. Du kan hålla damm och annat skräp som vinden för med sig borta med ett speciellt kapell, som ser till att ditt 3-hjuliga fordon behåller glansen mellan turerna.

 

DET VIKTIGA UNDERHÅLLET

Att fylla på ditt lager av underhållsprodukter för Can-Am Ryker eller Spyder gör fordonsvården lekande lätt. Fråga din återförsäljare om vår fulla uppsättning av delar och underhållsutrustning – så ses vi (med ditt rena, glänsande, fintrimmade fordon) på vägen.

Alla dina frågor besvaras

Visa alla frågor
 • VAR HITTAR JAG INSTRUKTIONSBOKEN?

  VAR HITTAR JAG INSTRUKTIONSBOKEN?  LÄS MER
 • Vilken typ av bränsle behöver mitt Can-Am-fordon?

  Vilken typ av bränsle behöver mitt Can-Am-fordon?  LÄS MER
 • Hur man vinterförvarar en Can‑Am Ryker eller Spyder

  Hur man vinterförvarar en Can‑Am Ryker eller Spyder  LÄS MER

Hittar du inte det du letar efter?

Om du fortfarande inte hittar det du söker, kontakta din lokala återförsäljare eller kontakta oss här!