Unge kjørere ruler

Fyr opp under deres lidenskap

Enkel kjøring

Introduserer Renegade 110 EFI og 110 X xc EFI. De er totalt nydesignet og lette å kjøre.

Fremmer trygghet og selvtillit

Sikkerhetsfunksjoner

ATV-serien for ungdom har elektronisk innsprøyting (EFI), praktisk elektrisk start med trykknapp, og en gassbegrenser så du kan kontrollere topphastigheten. I tillegg sikrer et bredt chassis ekstra stabilitet. Det er en fin måte å sørge for at unge ryttere holder seg trygge og har det gøy der ute.

Tar seg bra ut

Kvalitetsdesign

Våre ungdoms-ATV-er er ekte, nedskalerte versjoner av Renegade i voksen størrelse. Barna får nyte godt av de samme tingene som de voksne. Dessuten er det noen spennende tilvalg å velge blant.

VÅR CAN-AM ATV-SERIE FOR UNGE

En familie av sporty ATV-er, designet for å gjøre barn fra 6 år og opp kjent med gledene ved terrengkjøring på en trygg måte.

Følg dine unge i disse

 • OUTLANDER
  2023

  OUTLANDER

  Fra kr 161 900

  Fra kr 161 900

  Alt du trenger for å regjere utendørs. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori. Laget for å fungere i all slags terreng eller sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk.

 • RENEGADE
  2023

  RENEGADE

  Fra kr 50 900

  Fra kr 50 900

  Renegade tar fatt der andre møter grensene. Den kraftigste familien av sports-ATV-er som er tilgjengelig i verden, kombinerer løpsprøvet ytelse og beskyttelse for å lede flokken gjennom seriøst utfordrende terreng.

 • OUTLANDER 450/570
  2023

  OUTLANDER 450/570

  Fra kr 95 900

  Fra kr 95 900

  Bemerkelsesverdig komfort og kapasitet for alle kjørere. Som den perfekte blandingen av effektivitet, ytelse og pris, er Outlander 450 eller 570 all den ATV du trenger ... og litt til.

BLI KJENT MED MODELLSERIENE VÅRE

UTFORSK VÅR CAN-AM OFFROAD-SERIE