Unge kjørere ruler

Fyr opp under deres lidenskap

Enkel kjøring

Introduserer Renegade 110 EFI og 110 X xc EFI. De er totalt nydesignet og lette å kjøre.

Fremmer trygghet og selvtillit

Sikkerhetsfunksjoner

ATV-serien for ungdom har elektronisk innsprøyting (EFI), praktisk elektrisk start med trykknapp, og en gassbegrenser så du kan kontrollere topphastigheten. I tillegg sikrer et bredt chassis ekstra stabilitet. Det er en fin måte å sørge for at unge ryttere holder seg trygge og har det gøy der ute.

Tar seg bra ut

Kvalitetsdesign

Våre ungdoms-ATV-er er ekte, nedskalerte versjoner av Renegade i voksen størrelse. Barna får nyte godt av de samme tingene som de voksne. Dessuten er det noen spennende tilvalg å velge blant.

VÅR CAN-AM ATV-SERIE FOR UNGE

En familie av sporty ATV-er, designet for å gjøre barn fra 6 år og opp kjent med gledene ved terrengkjøring på en trygg måte.

Følg dine unge i disse

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Fra kr 179 900

  Fra kr 179 900

  Alt du trenger for å regjere utendørs. Outlander setter kraft og stabilitet på lik linje, for å gi deg trygg håndtering, flest hestekrefter og den beste slepekapasiteten i sin kategori. Laget for å fungere i all slags terreng eller sesonger, og kan tilpasses til nesten alle jobber eller terrengbruk.

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Fra kr 214 900

  Fra kr 214 900

  Renegade tar fatt der andre møter grensene. Den kraftigste familien av sports-ATV-er som er tilgjengelig i verden, kombinerer løpsprøvet ytelse og beskyttelse for å lede flokken gjennom seriøst utfordrende terreng.

BLI KJENT MED MODELLSERIENE VÅRE

UTFORSK VÅR CAN-AM OFFROAD-SERIE