Sex skäl att besöka en Can-Am-återförsäljare

Är du redo att uppgradera dina åkturer?

Det stämmer förvisso att du kan få all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut om ditt fordonsköp, och att du till och med kan individanpassa ditt fordon på nätet. Det finns dock inget som motsvarar att personligen kliva in till en återförsäljare.

Sex skäl att besöka en Can-Am-återförsäljare

Är du redo att uppgradera dina åkturer? Det stämmer förvisso att du kan få all information du behöver för att fatta ett välgrundat beslut om ditt fordonsköp, och att du till och med kan individanpassa ditt fordon på nätet. Det finns dock inget som motsvarar att personligen kliva in hos en återförsäljare.

Våra återförsäljare har kunnig säljpersonal som kan besvara dina frågor och guida dig igenom processen till att hitta det perfekta Can-Am fordonet för dig. Du kan också testköra olika modeller och personligen se dessa på nära håll. Men det är bara början— det finns andra fördelar med att besöka en Can-Am-återförsäljare som du kanske inte tänkt på.

Så innan du fattar ditt slutgiltiga beslut, här har du sex goda skäl att besöka en Can-Am-återförsäljare.

 

 

Gå-in faktorn

Inget slår givetvis att personligen kunna se fordonen . Att gå in till en Can-Am-återförsäljare får dig på rätt humör för att se och jämföra olika modeller sida vid sida. Du kan sitta på dem, testköra dem och få en riktig känsla för vilken av dem som passar dina behov bäst.
 

 

 

Förarutrustning

Hos en auktoriserad BRP-återförsäljare hittar du ett otroligt sortiment av förarutrustning. Du kan prova västar, handskar, och hjälmar för att försäkra dig om rätt passform innan du köper. Storlekar kan variera mellan olika varumärken så det är fantastiskt att ha möjlighet att se och känna på dem innan man gör ett köp.
 

 

 

Tillbehör

Du kan utforska fordon som finns i fordonshallen hos återförsäljaren för att utvärdera vilka tillbehör som är mest praktiska och relevanta för dig. Kunnig säljpersonal kan även tillhandahålla personliga råd om vilka tillbehör som passar dina åkturer bäst baserat på din förarstil och dina vanor.

 

 

 

Kunnig säljpersonal

Säljpersonalen hos Can-Am-återförsäljaren är väl utbildad för att svara på dina frågor. De kan hjälpa till med teknisk information och eventuella frågor om själva fordonen, tillbehör och förarutrustning. Du kan fråga de om kostnader förenade med ägande, fördelar och nackdelar med varje modell, och till och med begära en testkörning.

 

Finansieringsalternativ

Om du är redo att ta nästa steg har du direkt tillgång till finansieringsalternativ hos en återförsäljare. Can-Ams-återförsäljare samarbetar med ackrediterade finansinstitut för att erbjuda dig bästa möjliga villkor för ditt fordonslån. De kan vidare samarbeta med dig för att förhandla månatliga betalbelopp och tillhandahålla information om eventuella löpande kampanjer.

 

Kvalitet och hållbarhet

Att köpa en Can-Am från en auktoriserad BRP-återförsäljare innebär att du är mer benägen att få den typ av åkturer du verkligen kommer att njuta av. Återförsäljarna inspekterar och kontrollerar sina fordon noggrant för att säkerställa att de är i bästa möjliga skick. Och om du är orolig över det långsiktiga underhållet av ditt nya fordon innebär ett köp från en återförsäljare att ditt fordon troligen omfattas av en garanti.

 

Kort och gott: att besöka en Can-Am-återförsäljare är det bästa sättet att försäkra sig om att du får ut det mesta möjliga av dina nya åkturer. Du kan se olika modeller på nära håll och personligen, prova utrustning och tillbehör, få expertråd och få tillgång till finansieringsalternativ. Så vad väntar du på? Bege dig till din närmaste Can-Am-återförsäljare idag!

 


ALLA DINA FRÅGOR BESVARADE

Visa alla frågor
  • Vad kallar man en trehjulig mc?

    Vad kallar man en trehjulig mc?



    LÄS MER
  • Vilka olika kategorier finns det av trehjuliga mc?

    Vilka olika kategorier finns det av trehjuliga mc?



    LÄS MER
  • Varför välja en mc med tre hjul?

    Varför välja en mc med tre hjul?



    LÄS MER
  • Vilken trehjulig Can-Am mc ska jag välja?

    Vilken trehjulig Can-Am mc ska jag välja?



    LÄS MER