Nuoret kuljettajat hallitsevat

Sytytä heidän intohimonsa ajamiseen

Helppoa ajamista

Esittelyssä Renegade 110 EFI ja 110 X xc EFI. Ne on suunniteltu täysin uudelleen ja niillä on entistäkin mukavampi ja helpompi ajaa.

Tehostettua luotettavuutta

Turvallisuusominaisuudet

Nuorten mönkijöissä on elektroninen polttoaineen ruiskutus (EFI), kätevä sähkökäynnistys painikkeella ja kaasunrajoitin, jolla voit hallita huippunopeutta. Lisäksi leveä runko takaa paremman vakauden. Se on hyvä tapa varmistaa, että nuoret kuljettajat voivat turvallisesti pitää hauskaa.

Näyttää coolilta

Huippulaadukas muotoilu

Nuorten mönkijämme ovat todellisia pienoismalleja täysikokoisesta Renegadesta. Lapset saavat nauttia samoista yksityiskohdista kuin aikuiset. Lisäksi tarjolla on jännittäviä värivaihtoehtoja.

MEIDÄN CAN-AM MÖNKIJÄMALLISTOMME NUORILLE

Sporttinen mallisto, joka on suunniteltu tutustuttamaan 10-vuotiaat ja sitä vanhemmat lapset turvallisesti ja luotettavasti maastoajamisen iloihin.

Seuraa nuoriasi näissä

 • OUTLANDER
  2024

  OUTLANDER

  Alkaen 15 590 €

  Alkaen 15 590 €

  Kaikki mitä tarvitset haastavien maastojen hallintaan. Outlanderissa teho ja vakaus ovat tasapainossa. Sen käsiteltävyys on luokkansa varminta ja mallisto tarjoaa suurimmat hevosvoimat ja parhaan kuljetuskapasiteetin. Se on tehty toimimaan kaikissa maastoissa ja kaikkina vuodenaikoina,

 • RENEGADE
  2024

  RENEGADE

  Alkaen 19 390 €

  Alkaen 19 390 €

  Renegade jatkaa siitä, mihin muiden rajat päättyvät. Kaikkien aikojen tehokkain mönkijämallisto urheilulliseen ajoon. Siinä yhdistyvät kilpailuissa mahtavaksi todettu suorituskyky ja tyylikäs ulkonäkö.

TUTUSTU MALLISTOOMME

TUTKI CAN-AM OFF-ROAD-MALLISTOAMME