Helt nye Can‑Am Outlander og Can‑Am Maverick R

Can‑Am Outlander

Neste generasjons ATV

ATV-kjøring har fått et nytt ansikt

Ta en første titt på de nye Outlander 500/700 og Outlander PRO. De ultimate ATV-ene for utendørsentusiaster, trail-kjørere, jegere, fiskere og alle andre som kjenner seg mer levende når de er Off-Road Livin’.

Vi går ett skritt videre!

De nye 2024 Can‑Am Outlander-modellene er de freidigste som noen gang har båret navnet vårt. Fra oppgraderte motorer til det nye understellet kjører du den beste verdien vi noen gang har tilbudt – Outlander-modellserien har satt standarden.

Can‑Am Outlander 500/700

Nå er den også tilgjengelig i ABS-versjon !

Den Outlander 500/700 leverer alt du har sett etter i en ATV for rekreasjonsbruk. Med nye motoralternativer, smart ergonomisk design og mengder av oppbevaring er den skogsveienes beste investering.

Can‑Am Outlander PRO

HD5 og HD7 motor

Den Outlander PRO ble laget for å ta på seg alt arbeidsdagen din har å by på. Tøffere, arbeidskalibrerte motorer, en nyttelastkalibrert fjæring, mer beskyttelse, mindre vedlikehold og mer lagring enn du skjønner hva du skal bruke til. Outlander PRO gir deg det bare.

Can‑Am Maverick R

Den ultimate offroad-SSV

Grip tak i gassen med sine 240 HK og uovertruffen fjæringsvei som vil gjøre offroaddrømmene dine til virkelighet.

 

Ikke gå glipp av noen av de nye Can‑Am 2024-ankomstene

Interessert? Meld deg på for de siste nyhene og oppdateringene.

 

 

 

FØLG CAN‑AM OFF ROAD I SOSIALE MEDIER

 

Detaljert informasjon om behandling av personopplysninger finner du i våreretningslinjer for personvern. Du kan trekke tilbake eller endre ditt samtykke når som helst ved å kommunisere med privacyofficer@brp.com.