TERUG NAAR INFO OVER TERUGROEPINGEN

2013 Can-Am Spyder RT Roadster Verhoogde temperatuur in motorcompartiment

Beste eigenaar van een Can-Am Spyder RT 2013,

U ontvangt dit bericht als vervolg van de interrimmelding die in februari 2015 was verzonden. BRP voert een veiligheidsterugroepactie uit voor bepaalde modellen van de Can-Am Spyder. De oplossing is nu beschikbaar.

 

Uit onze gegevens blijkt dat u een voertuig bezit dat hier mogelijk bij betrokken is.
 

Wat is het potentiële probleem?

Bij zeer hoge omgevingstemperatuur en rijden bij lage snelheid kan de temperatuur in het motorcompartiment stijgen, met verhoging van het risico op huidverbranding of voertuigbrand.
 

Over welke modellen gaat het precies?

Can-Am Spyder roadster RT, modeljaar 2013.


Wat moet u doen?

Neem contact op met een erkende BRP dealer van de Can-Am On-road en maak een afspraak om de nodige reparaties te laten uitvoeren. De oplossing is het installeren van verbeterde carrosseriepanelen en een verbeterd brandstofsysteempakket. Deze reparatie duurt ongeveer 4 uur. De dealer zal dit werk kosteloos uitvoeren.


Wat moet u doen totdat uw voertuig gerepareerd is?

Hoewel BRP erop aandringt de betrokken voertuigen snel te repareren, kunt u uw voertuig blijven gebruiken als u bij hete rijomstandigheden de volgende voorzorgsmaatregelen treft (omgevingstemperatuur 30°C en hoger):

· Vermijd langdurig stationair draaien of langzaam rijden.

· Parkeer niet direct na de rit in een afgesloten ruimte maar laat uw voertuig eerst afkoelen.

· Vermijd langdurig direct contact met carrosseriepanelen en draag toepasselijke beschermkleding zoals in de gebruikershandleiding wordt aangegeven.
 

Wat moet u doen als u gelooft dat dit bericht u per vergissing is toegestuurd?

Dit bericht werd u verstuurd volgens de recentste informatie in ons bezit. Als u dit voertuig niet langer in uw bezit hebt of informatie in dit bericht onjuist is, vragen wij u zo snel mogelijk contact op te nemen met BRP.
 

Uw tevredenheid met uw roadster is belangrijk voor ons. We voeren deze terugroepactie uit in het belang van uw veiligheid en de correcte werking van uw voertuig. Wij verontschuldigen ons voor mogelijk ongemak en waarderen uw geduld terwijl we bezig zijn de situatie op te lossen. Indien u nog vragen heeft of u wenst bijstand, kunt u contact opnemen met uw BRP dealer of bel naar BRP Benelux: +32 9 218 26 00

www.brp.com
+32 9 218 2600
 

Met vriendelijke groeten,

Dienst na verkoop,
Bombardier Recreational Products Inc.