TÄYSIN UUSI
CAN-AM OUTLANDER

Mönkijöiden uusi aika

Uudet 2023 Can-Am Outlander 700 ja Outlander PRO -mönkijät vievät käyttökokemuksesi seuraavalle tasolle. Päivitetyt moottorit, uusi alusta ja runko, sekä lukuisat uudet ominaisuudet varmistavat, että saat rahallesi parhaan vastineen. Edistyksellinen mönkijä ulkoiluharrastajille, reittiajoon, metsästäjille, kalastajille, maanomistajille ja kaikille, joille ulkona liikkuminen ja tekeminen on verissä.

TULOSSA KESÄLLÄ 2023

Can-am Outlander 700

Uusi Outlander 700 tarjoaa kaiken, mitä etsit vapaa-ajan mönkijältä. Uuden Rotax-moottorin, älykkään ergonomisen muotoilun ja runsaan säilytystilan ansiosta se on paras valinta haastavimmillekin reitille.

CAN-AM OUTLANDER PRO HD5 / HD7

Uusi Outlander PRO on tehty kestämään kaikki työpäiväsi haasteet. Kovemmat, työkäyttöön kalibroidut moottorit, hyötykäyttöön kalibroitu jousitus, enemmän suojaa, vähemmän huoltoa ja enemmän säilytystilaa kuin osasit odottaakaan. Outlander PRO tarjoaa yksinkertaisesti enemmän.

 

Tiedä ensimmäisten joukossa

Älä jää paitsi Can-Am 2023 -valikoimasta! Rekisteröidy saadaksesi uusimmat uutiset ja tiedon uuden Outlanderin saapumisajankohdasta.