Täysin uudet Can‑Am Outlander & Can‑Am Maverick R

CAN‑AM OUTLANDER

Uuden sukupolven mönkijät

Mönkijöiden uusi aika

Tutustu uusiin Outlander 500/700 ja Outlander PRO -malleihin. Edistyksellisiä mönkijöitä ulkoiluharrastajille, reiteille, metsästäjille, kalastajille, maanomistajille ja kaikille, joille ulkona liikkuminen ja tekeminen on verissä.

Askeleen edellä!

Uudet 2024 Can‑Am Outlander -mallit ovat kaikkien aikojen edistyksellisimpiä Can-Am-mönkijöitä. Päivitetyt moottorit, uusi alusta ja lukuisia innovatiivisia lisävarusteita - Uusi Outlander-mallisto on koettava itse.

Can‑Am Outlander 500/700

Nyt saatavilla ABS-versioina!

Uusi Outlander 500/700 tarjoaa kaiken, mitä etsit vapaa-ajan mönkijältä. Uuden Rotax-moottorin, älykkään ergonomisen muotoilun ja runsaan säilytystilan ansiosta se on paras valinta haastavimmillekin reitille.

CAN‑AM OUTLANDER PRO

HD5 ja HD7-moottorit

Uusi Outlander PRO on tehty kestämään kaikki työpäiväsi haasteet. Kovemmat, työkäyttöön kalibroidut moottorit, hyötykäyttöön kalibroitu jousitus, enemmän suojaa, vähemmän huoltoa ja enemmän säilytystilaa kuin osasit odottaakaan. Outlander PRO tarjoaa yksinkertaisesti enemmän.

Can‑Am Maverick R

Ylivoimaista suorituskykyä

Kaasuta 240 hv:n teholla ja vertaansa vailla olevalla joustomatkalla, joka tekee off-road-unelmistasi totta.

 

ÄLÄ MISSAA UUSIMPIA CAN‑AM OFF-ROAD-UUTISIA

Kiinnostuitko? Rekisteröidy ja varmista, että olet ajantasalla uusimmista uutisista ja päivityksistä.

 

 

 

SEURAA CAN‑AM OFF-ROADIA SOSIAALISESSA MEDIASSA

 

Lisätietoja henkilökohtaisten tietojen käsittelystä löytyy tietosuojakäytännöstämme. Voit perua suostumuksesi tai muokata sitä milloin tahansa ottamalla yhteyttä seuraavaan osoitteeseen: privacyofficer@brp.com.